Minä olen…

suvi T Venäläinen2

Olen sairaanhoitaja (AMK) ja olen opiskellut myös kasvatustieteitä sekä kliinisen asiantuntijan opintoja. Opinnoissani keskiössä on ollut oman erikoisalan osaamisen syventyminen ja somaattinen hoito, mutta myös työhyvinvointi sekä johtaminen. Lisäksi olen suorittanut avoimessa yliopistossa lääketieteen perusteet, kehityspsykologian sekä lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi- opintokokonaisuuden. Nämä opinnot ovat lisänneet osaamista ja tietopohjaani, jota pystyn hyödyntämään nyt yrittäjänä toimiessani.

Aikuiskasvatustieteen opinnot ovat tuoneet minulle lisää osaamista juuri työyhteisötyöhön. Opinnoissa keskityttiin työyhteisöihin sekä niiden tutkimiseen ja kehittämiseen. Tämä antaa minulle itselleni valmiuden toimia tulevaisuudessa hyvänä esimiehenä työntekijöilleni. Sh-opintoihin liittyvät opinnäytetyöni tein aiheesta: Isyyden vaikutus motivaatioonkuntouttavassa päihdehoidossa, joten näyttöön pohjautuvaan hoitotyön kehittämiseen minulla on vahva osaaminen. Koulutukseni laaja- alaisuus mahdollistaa kehittämistyön hyvinkin erilaisissa toimintaympäristöissä.

Uskon rehelliseen asiakkaan/potilaan kohtaamiseen ja uskallan olla aito oma itseni heidän seurassaan. Olen saanut myös asiakkailta ja potilailta erittäin hyvää palautetta työskentelystäni ja kohtaamistaidoistani. Uskon, että työskennellessä minkä tahansa potilasryhmän parissa on mahdollista käyttää hyödyksi erilaisia menetelmiä toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kuitenkin arvokkaan elämän tarjoaminen yksilön omista tarpeista ja lähtökohdista on työssä tärkeintä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s